Social Icons

Πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε DVD ή USB..

1o Μέρος Σε αυτό το πρώτο μέρος της ανάρτησεις θα περιγράψουμε Βήμα Βήμα πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε ένα DVD ή USB...

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας online ερωτηματολόγιο εύκολα και γρήγορα!

Η Google έχει βελτιώσει το συγκεκριμένο εργαλείο με νέες επιλογές και στοιχεία. Σε αυτήν λοιπόν την δημοσίευση θα σας περιγράψουμε από την αρχή την δημιουργία ενός online ερωτηματολογίου με τα νέα αυτά δεδομένα!

Sleep X: Πρόγραμμα για να κλείσετε με προεπιλεγμένο χρόνο τον υπολογιστή σας!

Σε αυτόν τον οδηγό θα περιγράψουμε πώς μπορούμε να βάλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή μας σε όσο χρόνο θέλουμε εμείς. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το "Sleep X"!

Format Factory: Ένα πρόγραμμα που μετατρέπει σχεδόν "τα πάντα".

Άν έχετε βαρεθεί τα προγράμματα που υπάρχουν στο internet που υπόσχονται μετά το δωρεάν "κατέβασμα" τους παντός είδους μετατροπές, αλλά μετά την εγκατάσταση ζητάνε να αγοράσετε άδεια χρήσης και μετατρέπουν μόνο το μισό αρχείο, ήρθε για εσάς το "Format Factory". Ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων.

Πώς να λύσετε το πρόβλημα με τις μπλέ οθόνες (Blue Screen)

Τί ακριβώς σημαίνουν τα «κινέζικα» που διαβάζουμε στις μπλε οθόνες; Ποιά είναι η πηγή του προβλήματος; Πώς μπορούμε να το λύσουμε;

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Πώς να συνδέσετε ενα led στο pc.

Όπως λέει και ο τίτλος αυτός ο οδηγός μας δείχνει πώς να συνδέσουμε ένα led(το συγκεκριμένο είναι και uv) σε molex γρήγορα και εύκολα...

Τί χρειαζόμαστε:

1. Ένα κοφτάκι/πένσα






















2. Μονωτική ταινία

3. Ένα αντάπτορα για να κλέψουμε ρεύμα από molex.






















4. Ένα καλώδιο στο οποίο θα συνδέσουμε το ledaki (για να γίνει μακρύ..)

5. Ένα ledaki...*























(το κοντό ποδαράκι είναι το +)

*εάν το ledaki λειτουργεί με πολύ λίγο ρεύμα π.χ. 1,5 ή δεν βρούμε ledaki που να δουλεύει με ακριβώς στα ίδια βολτ που δίνουν οι συνδυασμοί του [Το κόκκινο είναι +5V,το κίτρινο δίνει +12,τα μαύρα δεν δίνουν τπτ (γειώσεις)] μολεξ θα χρειαστεί και μια αντίσταση...στην δικιά μας περίπτωση το ledaki δουλεύει στα 5v επομένως δεν χρειάζεται αντίσταση...(κοκκινο+1 μαύρο).

Και ξεκινάμε...

Εδώ βλέπουμε τις άκρες του καλωδίου(στις άκρες υπάρχουν απλά πινάκια ώστε να μπουν τα ποδαράκια του led εάν δεν έχουμε τέτοια μπορούμε να κολλήσουμε με καλάι τις άκρες των καλωδίων στα ποδαράκια του led).























Εδώ είναι το ledaki τοποθετημένο μέσα στα πινάκια...(το κοντό ποδαράκι του led είναι το + και πρέπει να τοποθετηθεί στο + του καλωδίου).























Απογυμνώνουμε τα καλώδια του ανταπτορα....























Συνδέουμε τα καλώδια προέκτασης με τα καλώδια του ανταπτορα...
(έχω συνδέσει το κόκκινο με το μαύρο, και το άσπρο με το κόκκινο διότι στις άκρες του καλωδίου προέκτασης στα πινάκια έχω συνδέσει το + του led με το άσπρο....δεν είχα καλώδια ίδιου χρώματος με του αντάπτορα)























Μονώνουμε με την μονωτική όλες τις άκρες που είναι γυμνές...μην γίνει και κανά βραχικύκλωμα και τρέχουμε και δεν φτάνουμε....























Εδώ φαίνεται το κύκλωμα ολοκληρωμένο...























Και εδώ συνδεδεμένα όλα στο psu...
























Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια :